Woningbouw in Heino

Update 28 mei 2019:

De gemeenteraad heeft ingestemd met het aanwijzen van de locatie Molenweg voor nieuwbouw en wil snelheid van het college.
Belangstelling voor deze locatie is overweldigend: inmiddels zijn er 250 aanmeldingen binnengekomen.

Het is belangrijk dat er woningen komen in Heino, maar het is ook belangrijk dat men aangeeft wat voor woningen er moeten komen. Wat zijn de woonwensen in Heino?

Wil je kleiner wonen of duurzaam? Ben je een jonge starter of al wat ouder en wil je naar een comfortabeler en kleiner huis? Of wil je als jong uitbreidend gezin een grotere woning of wil je na jaren huren nu een koopwoning ? Ga je voor echt iets anders, andere vorm, ander materiaal heb je een eigen droom qua duurzaamheid? Blijf niet dromen, maar maak een eerste stap.

De gemeente inventariseert wat de wensen zijn, zodat ze daar straks bij de uitwerking van de nieuwbouwlocatie rekening mee kan houden. Je kunt nu je belangstelling kenbaar maken via www.raalte.nl/interesse-woningbehoefte-heino

Als je belangstelling kenbaar hebt gemaakt kan de gemeente je ook op de hoogte houden van andere mogelijkheden en ontwikkelingen in Heino.

Ben je geïnteresseerd, meld je!