Toekomstige huisvesting Het Wooldhuis Heino?

Op verzoek van ’t Zand ontwikkelt PentaRho een visie op de huisvesting van Het Wooldhuis Heino. Deze visie speelt in op de veranderende behoefte van de samenleving en met name de zorgbehoevende ouderen in Heino. Naast haar algemene kennis over de ontwikkelingen, interviewen medewerkers van PentaRho diverse organisaties in Heino, zo ook Plaatselijk Belang.

En Plaatselijk Belang hoort vervolgens graag van Heinoërs zelf wat zij er van vinden.  Dus de vraag is: wat vindt u belangrijk?

Een instituut in een park, of bebouwing meer geïntegreerd in het straatbeeld met ook gezinnen in de nabijheid? Ouderen in Heino die tegen betaling ook gebruik maken van faciliteiten in het Wooldhuis,  bijvoorbeeld door te eten in het restaurant van het Wooldhuis? De ene oudere komt uit een rijtjeshuis, de ander uit een bungalow, daarom zouden er niet alleen standaard kamers/appartementen moet zijn, maar ook grotere met een hogere huur of koopprijs. Of wat te denken van fitness apparatuur buiten waar iedereen gebruik van kan maken? En dit zijn maar enkele voorbeelden.

We horen graag hoe u hierover denkt en wat ideeën zijn.  Laat het ons weten en reageer naar info@pbheino.nl