Salland Glas

Hallo (buitengebied) bewoners van Heino,

 

Het afgelopen jaar heeft u wat minder van ons gehoord, toch is er op de achtergrond hard gewerkt en zijn er enorme stappen gemaakt in de realisatie van fatsoenlijk internet, telefoon en TV kijken door middel van glasvezel in het buitengebied van Heino.

We hebben overeenstemming met CIF (Communication Infrastructuur Fund en onderdeel van de Rabobank) over het verstrekken van de financiële middelen. We kunnen meeliften met de providers die al actief zijn in Twente. We zijn rond met de gemeente over de graafvoorwaarden. En tot slot hebben we een aannemer die de kabel in de grond gaat leggen. Anders gezegd: we zijn er bijna en gaan de laatste fase in!

 

Hoe verder?

De komende weken gaan we ons voorbereiden op de nieuwe vraagbundeling, die zo snel mogelijk van start zal gaan.

Nadere informatie volgt! Het halen van 50% inschrijvingen is daarna de laatste voorwaarde om te starten met graven. In Twente is het gelukt, dus wij kunnen en willen niet achterblijven.

 

Wat gaat het u kosten Géén eenmalige kosten van € 2500,= , geen € 14,75 per maand gedurende 20 jaar, maar € 9,95 vastrecht per maand gekoppeld aan het abonnement van de provider. En als u besluit het abonnement op te zeggen betaalt u verder ook NIETS meer. Ook die € 9,95 niet. Dus geen langlopende verplichtingen. U krijgt de keuze uit minstens drie providers. Voor bedrijven komen er extra keuzemogelijkheden voor zakelijke diensten.

 

Verzoek

Zet,  als u in het buitengebied woont, eens op een rij wat u nú betaalt voor TV, telefoon en internet samen. Dat zal al snel tussen de € 50,- en €60,- liggen, en dan hebben we het nog niet gehad over de afschrijving- en onderhoudskosten voor de schotel. Als u deze kosten voor u zelf in beeld hebt kunt u straks goed vergelijken en zien dat u niet of nauwelijks duurder uit bent.  Maar u krijgt wel meer ‘waar voor uw geld’.

 

Keuze maken

Heeft u tijdens de inschrijfperiode hulp nodig met keuzes die gemaakt moeten worden? Wij kunnen u daar bij helpen.

 

Tot slot: Wij zijn ervan overtuigd dat ons buitengebied een unieke kans krijgt om voorzien te worden van snel internet tegen betaalbare maandelijks kosten. Met glasvezel krijgt u toegang tot uitstekende internet-, telefoon en tv-voorzieningen, die cruciaal zijn voor de toekomst van het platteland.

 

 

We rekenen dit voorjaar op uw inschrijving!

 

Namens SallandGlas, Ben Nijboer en Henny Lammers

Namens Plaatselijk Belang, Jos Wigger en Niels Wessels