Bestuur

Bestuur Plaatselijk Belang Heino

Cor van Gasteren,  Voorzitter a.i. en ledenadministratie

Ik ben Cor van Gasteren en woon samen met Marian sinds 2003 in Heino. We voelen ons hier thuis, fijne mensen, veel activiteiten en een prachtige omgeving. Samen met heel veel anderen zet ik mij in voor een fijne samenleving. Sinds ik met pensioen ben heb ik daar meer tijd voor.

Ik heb veel interesses met als speerpunten ruimtelijke ordening, economie, duurzaamheid en sport. Verbinden en bruggen bouwen tussen burgers en overheid doe ik graag, samen kun je meer. Mijn ideaal is dat burgers, organisaties, bedrijven en overheid samenwerken, zaken oppakken, oplossen en samenwerken aan gedeelde ambities. Ieder doet daarbij waar hij goed in is. En als er wat lukt, dan samen een feestje vieren, dat is vind ik Heino.

Mijn visie op PB Heino is: een open groep van mensen, die burgers en organisaties opzoekt, verbindt en ondersteuning biedt.


PB Heino

Jos Wigger, Bestuurslid

Twentenaar en Sallander. Geboren (1957) en getogen in Oldenzaal. Na mijn studietijd in Deventer en Wageningen ben ik in 1982 samen met Anne Marie Lesscher in Heino komen wonen.


20161206_151643_resized

Ria Hagenvoort, Bestuurslid

In 1989 ben ik, met Cor, Sebastiaan en Leonie vanuit de Noordoostpolder naar Heino verhuisd. De eerste jaren voelde het of ik alsmaar op vakantie was. Deze omgeving met z’n houtwallen, zandpaden en Havezaten, is prachtig. Met veel plezier heb ik 10 jaar in het onderwijs en 24 jaar in de
kinderopvang gewerkt.

Met de jaarvergadering van 2016 ben ik in t bestuur van PB Heino gekomen en tot nu voelt dat goed. Ik vind het belangrijk dat basissporten zoals zwemmen, voetbal, gymnastiek en handbal voor iedereen toegankelijk zijn. Sterker nog voor elk kind t/m de basisschoolleeftijd zou 1 van deze sporten en de Tippe gratis moeten zijn. Heino is een prettig dorp om te wonen en om dat te behoudenis vraagt aandacht. Onderwerpen die
er toe doen zijn o.a. woningbouw, verkeer, sociale voorzieningen en duurzaamheid.


Lisette Fuhler, Secretaris & PR

Hoi, ik ben Lisette. Tot mijn 18e heb ik in Heino gewoond waar ik veel goede jeugdherinneringen aan heb. Voor mijn studie Kunstgeschiedenis ben ik verhuisd naar Utrecht en daarna heb ik een aantal jaar in Amsterdam gewoond, maar het oosten des lands bleef mij trekken en sinds 2016 woon ik weer in Heino.

Ik wil mij inzetten voor de leefbaarheid van het dorp, ben graag op de hoogte wat er speelt en vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld via de Facebook-pagina van PB Heino.


Jan Meijer, Penningmeester

Mijn naam is Jan Meijer.
Samen met mijn vrouw woon ik vanaf 1991 in Heino aan het Wilgeroosje. Wij zijn allebei geboren in Salland en vinden het fijn nu hier te wonen.
Na werkzaam te zijn geweest in logistiek en controllerswerk vind ik nu het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap in ons dorp.

Mijn interesses liggen in het inzichtelijk en bestuurbaar houden van een vereniging zoals Plaatselijk Belang Heino.  Als penningmeester wil ik mij hier graag voor inzetten.


Plaatselijk Belang Heino is op zoek naar een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden! Spreekt het u aan om samen met ons de leefbaarheid in Heino te bevorderen en de belangen van Heino te behartigen binnen de gemeente Raalte? Stuur een mailtje naar info@pbheino.nl voor meer informatie.