Bestuur

Bestuur Plaatselijk Belang Heino

 

PB Heino

David Godeschalk,  Voorzitter

Sinds mijn jeugd ben ik altijd al betrokken geweest bij Heino.
Ik heb hier op de basisschool de Springplank gezeten en woon op een enkele tussenpoos na,
alweer sinds mijn achttiende in Heino.
Als IT-consultant ben ik werkzaam in heel Nederland, maar Heino staat me zo aan dat ik zeker niet van plan ben te vertrekken. Dit komt vanwege het leuke dorpse karakter en ook dat hier het juiste niveau van voorzieningen en verenigingen aanwezig is.
In 2005 ben ik bij commissie ROWV (ruimtelijke ordening) terechtgekomen
en daar heb ik gemerkt hoe het is om niet alleen van de veranderingen in het dorp
te horen maar om ook eens mee te praten en misschien wel een beetje invloed te hebben.
Ik heb me aangemeld als bestuurslid van PB om zo mijn bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in het dorp.

 PB Heino

Jannie van der Kolk – Eikenaar, Bestuurslid

Ik ben Jannie van der Kolk – Eikenaar en ik woon al meer dan vijftig jaar in Heino.
Sinds februari 2008 ben ik lid van het bestuur van PB Heino.
Ik draag Heino een warm hart toe en zal proberen me maximaal in te zetten voor Heino en inwoners.

 


 

Cor van Gasteren,  Ledenadministratie

Ik ben Cor van Gasteren en woon samen met Marian sinds 2003 in Heino. We voelen ons hier thuis, fijne mensen, veel activiteiten en een prachtige omgeving. Samen met heel veel anderen zet ik mij in voor een fijne samenleving. Sinds ik met pensioen ben heb ik daar meer tijd voor.

Ik heb veel interesses met als speerpunten ruimtelijke ordening, economie, duurzaamheid en sport. Verbinden en bruggen bouwen tussen burgers en overheid doe ik graag, samen kun je meer. Mijn ideaal is dat burgers, organisaties, bedrijven en overheid samenwerken, zaken oppakken, oplossen en samenwerken aan gedeelde ambities. Ieder doet daarbij waar hij goed in is. En als er wat lukt, dan samen een feestje vieren, dat is vind ik Heino.

Mijn visie op PB Heino is: een open groep van mensen, die burgers en organisaties opzoekt, verbindt en ondersteuning biedt.

 


 

PB Heino

Jos Wigger, Bestuurslid

Twentenaar en Sallander. Geboren (1957) en getogen in Oldenzaal. Na mijn studietijd in Deventer en Wageningen ben ik in 1982 samen met Anne Marie Lesscher in Heino komen wonen.

 


 

20161206_151643_resized

Ria Hagenvoort, Bestuurslid

In 1989 ben ik, met Cor, Sebastiaan en Leonie vanuit de Noordoostpolder naar Heino verhuisd. De eerste jaren voelde het of ik alsmaar op vakantie was. Deze omgeving met z’n houtwallen, zandpaden en Havezaten, is prachtig.

De afgelopen 25 jaar heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Met de jaarvergadering van 2016 ben ik in t bestuur van PB heino en tot nu toe voelt dat goed. Ik vind het belangrijk dat basissporten zoals zwemmen, voetbal, gymnastiek en handbal voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom heb ik me als vrijwilliger bij de Tippe aangemeld en ik heb nu 3 zomers bij de kassa en in de kiosk geholpen.


 

Lisette Fuhler, Secretaris & PR

Hoi, ik ben Lisette! Tot mijn 18e heb ik in Heino gewoond waar ik veel goede jeugdherinneringen aan heb. Voor mijn studie Kunstgeschiedenis ben ik verhuisd naar Utrecht en daarna heb ik een aantal jaar in Amsterdam gewoond, maar het oosten des lands bleef mij trekken en sinds 2016 woon ik weer in Heino.

Ik wil mij inzetten voor de leefbaarheid van het dorp, ben graag op de hoogte wat er speelt en vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld via de Facebook-pagina van PB Heino.


 

Jan Meijer, Penningmeester

Mijn naam is Jan Meijer.
Samen met mijn vrouw woon ik vanaf 1991 in Heino aan het Wilgeroosje. Wij zijn allebei geboren in Salland en vinden het fijn nu hier te wonen.
Na werkzaam te zijn geweest in logistiek en controllerswerk vind ik nu het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap in ons dorp.

Mijn interesses liggen in het inzichtelijk en bestuurbaar houden van een vereniging zoals Plaatselijk Belang Heino.  Als penningmeester wil ik mij hier graag voor inzetten.

 


 

Jan Nij Bijvank, Bestuurslid

Hallo, mijn naam is Jan Nij Bijvank en ik woon sinds 2007 in Heino. Mijn aandachtsveld is vooral onze leefomgeving (groen, water en wegen)

De aanleg en onderhoud van ons landschap (incl. bebouwde kom) zijn een belangrijk onderdeel van ons woonplezier volgens mij. Ik hoop daar een bijdrage aan te leveren.