Opening Bibliotheek

Op woensdag 14 oktober opent wethouder Frank Niens de heringerichte Bibliotheek in Heino. Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd om op deze feestelijke middag een bezoekje te brengen aan de vernieuwde bibliotheek.

Bibliotheek in Heino wordt verfrist en vernieuwd! Vanaf maandag 12 oktober bent u weer welkom om lekker tussen de materialen te snuffelen.

De Bibliotheek ondergaat een flinke metamorfose die reden geeft om de Bibliotheek officieel te heropenen. Dit gebeurt op woensdag 14 oktober. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

De middag ziet er als volgt uit:

–      vanaf 15.30 uur ontvangst met koffie en thee

–      toespraak van bibliotheekdirecteur Frederique Westera

–      opening door wethouder Frank Niens

–      informeel samenzijn met een hapje en een drankje

De middag wordt extra feestelijk door de Kinderboekenweekactiviteiten die vooraf gaan aan de opening. Tussen 14.00 en 15.00 uur geeft Clown Knapie op eigen wijze invulling aan het thema ‘Raar maar waar’ en studenten van ROC Landstede organiseren activiteiten met basisschoolkinderen.

Bestaande leden kunnen in de openingsweek hun naam en pasnummer op een briefje achterlaten. Op maandag 19 oktober worden enkele prijzen verloot, waaronder een jaar lidmaatschap van de bibliotheek. Tot 1 december betalen nieuwe leden € 25 in plaats van € 41 voor een jaar lidmaatschap. Dat is wel 40% korting!herinrichtingheino2