Bosgedeelte Zwolseweg onveilig in het donker voor fietsers? Deel je ervaring met PB Heino!

Een aantal fietsers die in het donker op de parallelweg van de N35 fietsen ervaren de situatie op deze weg ter hoogte van landgoed De Gunne  als onveilig.  

De parallelweg wordt niet alleen door fietsers gebruikt, maar is ook opengesteld voor gemotoriseerd verkeer. Door het ontbreken van verlichting hebben de vaak (jonge) fietsers in het donker slecht zicht op de weg en op het tegemoet komend verkeer. Waarschijnlijk heeft het gemotoriseerde verkeer hier ook last van. 

Aan PB Heino is gevraagd om hierover contact op te nemen met de wegbeheerder. Het verzoek aan de wegbeheerder zou dan zijn het aanleggen van goede verlichting op dit weggedeelte van de parallelweg. PB Heino heeft begrip voor dit verzoek maar wil graag eerst van meer fietsers en automobilisten horen of zij de veiligheidssituatie op dit weggedeelte ook als onveilig ervaren.  

Deel je ervaring! Daarom vragen we aan alle weggebruikers van de parallelweg van de N35 ter hoogte van de Gunne hun ervaringen met PB Heino te delen. Op basis van de ingekomen  reacties kunnen we dan goed voorbereid in overleg met de wegebeheerder gaan.

Graag reacties naar:

info@pbheino facebook:pbheino

info@pbheino          pbheino